Kontakt

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss på Allt om Pengar är att skicka ett mejl. Du gör det till [email protected].

Vi svarar normalt på mejl inom några minuter på vardagar mellan 08 och 17. På andra tider kan det dröja längre beroende på när du skickar mejlet till oss.

Målsättningen är att kunna erbjuda fler kontaktmöjligheter i framtiden med telefonnummer, kontaktformulär och live-chatt som komplement till mejladressen. Det är dock inte möjligt i skrivande stund och därför hänvisar vi all kontakt via mejl just nu.

Rådfrågning om ekonomi, lån, budget, aktier och fonder

Du får väldigt gärna skriva till oss med frågor om din ekonomi, hur man bäst lånar pengar och ännu hellre hur man sparar för framtiden.

Vi svarar efter vår bästa möjliga förmåga och tipsar om hur du kommer vidare med dina pengar. Tänk bara på att vi är glada entusiaster och ekonomi-intresserade. Vi är inte utbildade inom ekonomi eller finans. Därför ger vi alltid råd med viss försiktighet och alltid med hänvisningar till säkra källor där du kan (och absolut bör) läsa mer om ekonomiska beslut.

Annonsering

Om du vill placera en annons på vår sajt så går det utmärkt, lite beroende på vad annonsen omfattar för ämne så klart. Vi har ett strikt tema om ekonomi och finanser på sajten. Därför ser vi gärna att du som vill annonsera har förslag som passar temat. För annonsförslag ber vi dig skicka ett mejl via adressen som vi nämner ovan.