Om oss

Vi är Allt om Pengar

Hej där och välkommen till Allt om Pengar! Vi är ett gäng glada ekonomi-intresserade som har startat den här webbsajten för att du och alla andra besökare ska få en bättre insyn i smart, finansiellt tänkande. Vi är helt oberoende, har inte någon koppling till banker, kreditinsitut eller liknande, och arbetar helt för att du ska ta bättre ekonomiska beslut.

Värt att nämna är så klart att vi är glada entusiaster som är självlärda. Vi har inte någon ekonomiutbildning i bakgrunden utan samlar på oss kunskap som vi förmedlar vidare efter bästa förmåga. Just nu har vi inte några affiliate-länkar på sajten vilket betyder att alla våra länkar och tips är lika mycket värda och oberoende, utan att vi tjänar pengar på dem!

Sociala medier

Just nu finns vi inte på sociala medier, men vi planerar att göra ett starkt intåg på Facebook, Instagram, YouTube och TikTok inom en överskådlig framtid. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge vill vi mena (det gäller även ackumulering av ränta över tid!), så håll ut. Snart finns vi på en sajt nära dig!

Vi som skriver på Allt om Pengar

Daniel

Försiktigt anonym just nu. Men bild kommer snart!

Daniel är en hjälpsam och nyfiken filur som gärna grottar ner sig i aktiemarknadens och fondmarknadens mest spännande termer. Han tar sig gärna an de tuffaste frågorna om ekonomi och ser hellre att du sparar rejält med pengar än går på tunga penganitar när du sparar och underhåller dina pengar. En helt självlärd och ständigt kunskapstörstande sparnörd som du gärna får be om hjälp eller tipsa om ekonomi.

Daniel når du främst via mejl här.

Facebook ~ Instagram ~ YouTube ~ Twitter


Mia

Försiktigt anonym just nu. Men bild kommer snart!

Mia är nybörjare inom ekonomivärlden och har precis som Daniel ett intresse för aktier, fonder och att spara pengar. Hushållsekonomi ligger henne varmt om hjärtat och att göra en budget är det bästa hon vet (tror vi i alla fall). När det kommer till att vända på varenda hushållskrona som kommer in i hemmet så är det nog ingen som slår Mia på fingrarna.

Mia når du främst via mejl här.

Facebook ~ Instagram ~ YouTube ~ Twitter